Цели седем  месеца двойката  Карен Хачатрян и Златка Райкова пазеха

...
Цели седем  месеца двойката  Карен Хачатрян и Златка Райкова пазеха
Коментари Харесай

Златка Райкова благоволи да покаже лицето на бебето си

Цели седем  месеца двойката  Карен Хачатрян и Златка Райкова пазеха в загадка  лицето на сина  си. Който се роди преди официално  двамата да сключат брак и да станат законни брачен партньор и брачна половинка на първокласно сватбено празненство.

Незнайно за какво Златка Райкова реши да държи интереса на почитателите си жив. И до момента в който непрестанно снимаше огромния си  наследник, бебето също се появяваше на фотоси. Но в никакъв случай не се видя лицето на дребния Карен.

Както е известно към този момент младото семейство е на втори меден месец в Тайланд. Където ни заливат с снимки от прекарванията си в топлата екзотична дестинация. И тъкмо там силиконовата секс бомба реши да покаже на почитателите си по какъв начин наподобява невръстния й наследник. Може би идиличната конюнктура провокира плеймейтката да се похвали с дребния сладур. Въпреки, че се бе зарекла да го покаже едвам когато  го кръсти.

Едва ли Карен-младши е приел християнската религия, откакто семейството  е зад граница. Но обстоятелството си е реалност и  към този момент можем да забележим по какъв начин наподобява наследникът на Златка и Карен. Мъникът е брюнет като баща си и е огромен сладур, безапелационни са почитателите на звездното семейство.

Инфо: Телеграф

Тагове: new Златка Райкова бебето на Златка Карен Хачатрян синът на Златка и Карен копие на татко си Русата Златка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР